Tänään Nera, Ammu ja Shanti pääsivät tokoilemaan paloaseman viereen. Ensin Ammu ja Shanti paikallamakuussa n. minuutin verran, Ammulla ei mitään ongelmia.

Ammu teki seuraamista, keskittyen tänään oikealle ja täyskäännösten tiiviyteen, kun tuppaa aina välillä vähän irtoamaan.

Lähetys tyhjään ruutuun ja pysähdyksestä palkka. Tää oli aivan loistava, juoksee ihan täysillä ja pysähtyy kuin seinään, tänään jopa ihan keskelle, kun onnistuin huutamaan seis oikeaan aikaan.

Liikkeestä seisominen käskytettynä niin, että jatkoin liikurin käskyn jälkeen vielä matkaa. Ammu hidasti aavistuksen verran liikkurin käskystä, muttei ennakoinut sen enempää pysähdystä. Mun käskyllä pysähtyi hienosti. Palkka kun palasin sen viereen. Uusintakierroksella samoin käskytettynä, mutta palkka heti pysähdyksestä.

Lopuksi vielä toinen paikallamakuu Shantin vieressä, aika ehkä 1,5min eikä taaskaan mitään merkkejä epävarmuudesta. Ihan viimeisenä vielä lähetys ruutuun, jossa pallo valmiina.

 

Nera teki seuraamista, vähän taas edistää, mutta en jaksa murehtia siitä.

Zetan asennot ensin I-M-S, istui seisomisenkin. Sitten hinkkasin seisomista ja kun se alkoi toimia, seisoi yhden istumisenkin, huoh. Tästä ei tuu ikinä valmista.

Lähetys tyhjään ruutuun merkin kautta, lähti hyvin ruutuun, mutta pysäytyskäskyllä oikeasta sivusta läpi, ilmeiseti näki pallon Joannalla ja lähti ennakoimaan sitä. Uusintayritys ja Joanna toiselle puolelle ruutua, nyt juoksi täysillä ruudusta läpi ja pysähtyi sen taakse. Positiivinen ongelma, harvemmin Nera on liian pitkälle juossut  Vielä yksi lähetys pallo valmiina ruudussa, yritti varastaa ensin suoraan menemättä merkille, mutta uusintalähetyksellä meni hienosti merkille asti, Ja nyt se ei ole muuten vaihteeksi yrittänyt kertaakaan mennä merkillä maahan 

Lopuksi vielä luoksetulo pysäytyksillä käskytettynä, paskaa. Pysähdykset aika kauheat, nyt sentään pysähtyi, mutta aikamoista hiipimistä. Ja ennakoi heti seuraavalla yrityksellä, pitäisi varmaan taas vetää 10 toistoa suorana ja yksi pysähdys- tekniikalla. Menee vaan ikä ja terveys ennenkun tonkin saa kuntoon, jos edes saa.