Ammu pääsi Vitin tilalle Lentsun koulutukseen. Ryhmässä oli myös yksi juoksuinen bc-narttu, mutta se ei saanut Ammun päätä sekoitettua.

Ensin paikallamakuu. Ammu alkoi taas haistella maata, nousi ja lähti hiipimään mun luo. Vein sen takaisin ja loppuajan pysyi paikallaan, tosin ahdistuneen näköisenä.

Sitten seuraamista Lentsun häiriköidessä ja heitellen leluja vieressä, onnistui yllättävän hyvin ottaen huomioon ettei olla tollasta treenattu koskaan ennen.

Sen jälkeen liikkeestä maahanmenoa häiriössä. Ammulle oli haastavaa ylipäätään se maahanmeno, jäi koko ajan seisomaan tai meni ahdistuneen näköisenä maahan.

Ruutua. Mellä ei ollut perinteistä ruutulelua mukana, en tiedä johtuiko siitä että Ammu meni joko vasemmasta sivusta tai sitten ruudun takaa sisään. Tyhjään ruutuun juoksi, mutta kun huusin seis se ei pysähtynyt, vaan juoksi mun luo takaisin ja meni merkin eteen maahan. 

Myös ruudun loppuosaa, ensin ruudusta ja sen jälkeen puun kierron kautta. Ruudusta juoksi mun ohi merkille, mutta puun kierron kautta onnistui hyvin.

Kotiläksyksi paikallamakuun ja maahanmenon opetus aivan uusiksi, onhan tässä kolme viikkoa aikaakin ennen seuraavaa koetta, seuraamista häiriössä ja ruutua myös tyhjänä.

Kiitos Anskulle ja Vitille että päästiin teitä tuuraamaan ja Lentsulle kiitos koulutuksesta