Eipä taas ole tullut päiviteltyä kuulumisia... Tiistaina punnitsin pennut, M.U. 5,6kg (+200g), Hassu 5,4kg (+400g) ja Cara 5kg (+300g). Lisäsin kaikkien ruoka-annosta, näyttää painoa tulevan hieman liian vähän.

Pennut ovat päässeet yhdessä ja erikseen lenkille ja eri paikkoihin tutustumaan. M.U. paimentaa lenkeillä Viivin Indira-venäjäntoyta, Cara ja Hassu tykkäävät vain juoksennella edestakaisin. Tänään oltiin TSAUn agilitykisoissa hengailemassa, M.U:ta hieman jänskättää, tahtoisi koko ajan olla sylissä tarkkailemassa maailmaa, Hassu ja Cara eivät olleet hälystä moksiskaan. Paikalla oli myös paljon muita pentuja, joihin penskat pääsivät tutustumaan.  

Kaikkien pentujen kanssa ollaan nyt treenattu istumista, maahanmenoa, katsekontaktia, luoksetuloa, kiertämistä, sylkkäreitä, paikallaanoloa ryhmässä ja yksin ruokakupin kanssa, sivulletuloa ja nyt kotona myös putkeen lähetystä ikean pikkuputken kanssa.

Keskiviikkona agitreeneissä päästiin Neran kanssa huikeat 13 estettä nollana ekalla yrittämällä, sen jälkeen oli pakko palkata ennen kuin olisin onnistunut mokaamaan. Myös loppurata päästiin yhtenä pötkönä. Edistystä :) Penskat olivat myös mukana ja pääsivät treenaamaan kaikkea pientä, lähinnä putkea ja puomia ja takaakiertoa hypyllä.