Keskiviikkona Ammu päätti ettei todellakaan osaa enää mennä maahan paikallamakuussa. Ja kerran nousi istumaan kun otin lyhyen paikallamakuun. Hiphei ja hurraa, on se kiva kun koe ois muutaman päivän päästä.

Eilen sitten collietreenien jälkeen viimeinen korjausyritys ennen koetta. Sanna oli myös Novan kanssa mukana.

Ammun kanssa paikallamakuu, ehkä vajaa minuutti, pysyi hyvin paikallaan. Vähän seuraamista, kelpaa. Liikkeestä seisominen, hyvä. Estehyppy betonipossun yli, pysyi esteen takana mun lähtiessä sitä kohti, jee  Lopuksi vielä sitä paikallamakuun jättöä, Ammulle on tosi vaikeaa kun ensin istutaan paikallaan ja odotetaan kun "tuomari" höpöttää ja siten pitäisikin mennä yhtäkkiä maahan. Saatiin kyllä lopuksi onnistunut suoritus, siihen on hyvä lopettaa  Nyt ei sitten tehdä enää ennen lauantaita mitään tokoon liittyvää.

 

Nera teki luoksetuloa, kerran pysäytyksellä, muuten suorana.

Idarin seisomista, yritti kovasti tarjota istumista vähän väliä.

Lyhyt paikallaistuminen, nyt pysyi hyvin istumassa.

Sain vihdoin Neran luonnetestivideon nettiin, tässä linkki siihen sekä arvosteluun, joka ei kylläkään kuulu kovin hyvin.

www.youtube.com/watch www.youtube.com/watch

 

Ja veljeksistä Bättis sekä Roy ovat nyt avanneet agissa nollatilinsä Pepsin lisäksi, onnea kovasti  Vauhtiahan ei yhdeltäkään pennulta puutu, nyt alkaa olla sitten hallintaakin  ( vaikka Nera-äiskän motto onkin "vauhti on tärkeintä, hallinta yliarvostettua")