Tänään Hittiksellä treenaamassa. Anskua odotellessa treenasin vähän aksaa. Koirat tekivät hallissa olevaa rataa helpotettuna. Ekana esteenä oleva rengas tuotti Ammulle aluksi vähän ongelmia, muuten ok. Ammu teki vielä pujottelutreeniä ohjureilla.

Anskun kanssa treenattiin tokoa. 

Ammun treenit: seuraaminen, luoksetulo, estehyppy ok. Liikkeestä seisomisessa tarjosi jostain kumman syystä istumista, jota ei olla koskaan treenattu. Lopuksi sai vielä juosta ruutuun pallolle.

Neran treenit: 

Ruutu: merkille pysähtyminen  vaihteeksi hyvä, ruutua ei vaan tahtonut löytyä. Tarvii nyt vähän helpottaa kävelemällä merkille lähetyksen jälkeen lähemmäs Neraa ennen ruutuun lähetystä.

Ohjattu: ei keskikapulaa, sivuetäisyys 10m, syvyys 3m. Vasen kapula haettavana. En nyt muista mitä ekalla toistolla kävi, mutta toka oli hyvä.

Tunnari: ensin oman piilotus ja sen jälkeen varsinainen tunnari toiseen suuntaan. Oma löyty hyvin piilosta, mutta sen jälkeen toi ensin väärän ja haisteli/maisteli muitakin. Uudelleenlähetyksellä toi oman. Ei me kyllä tätä olla ainakaan vuoteen treenattukaan.

Luoksetulo: kokonaisena liikkeenä. Pysähtyi seisomaan hyvin, mutt lähti hiippailemaan sen jälkeen. Maahanmeno tosi hidas ja valuva.