Taas Kupittaalla collieita kouluttamassa ja sen jälkeen omat koirat pääsivät treenaamaan. Sanna tuli taas Novan kanssa mukaan hengailemaan.

Ammu teki ensin collieiden kanssa paikallamakuun, ensin taas nousi hetken maattuaan ja läht hiippailemaan mun luo. Palautuksen jälkeen pysyi maassa. Seuraamista, autolle päin meni hyvin, mutta toisessa suunnassa olevaan mätsäriin päin ei toiminut. En tiedä oliko nurmikolla joku outo haju vai mikä, mutta aina samassa kohtaa Ammu alkoi ahdistumaan. Lopulta pystyi menemään siitäkin kohtaa innokkaasti, kun en antanut muuta vaihtoehtoa. Liikkeestä maahanmenoa, teki hienon seisomaan pysähdyksen... Autettuna alkoi maahanmenokin sujumaan. Lopuksi vielä yksi paikallamakuu Novan kanssa. Nyt ei näyttänyt ahdistuneelta, mutta pomppasi istumaan kun joku vähän matkan päässä ilmeisesti pudotti ruokakupin maahan ja Ammu sitten kaula pitkänä kuikuili sinne päin.

Nera teki paikallaistumisen, se oli nyt hyvä, en tosin ollut itse kaukana. Vähän seuraamista, edistää. Puunkierron kautta luoksetuloja ja seisomaan pysähdystä, ihan ok.  Idarin seisomista, yrittää edelleen kovin tarjota istumista vähän väliä.