Koirat pääsivät perjantaina, lauantaina ja nyt maanantaina uimaan. Lauantaina oltiin Muun kanssa turisteina Mynämäellä koiranäyttelyssä ja sieltä tarttui mukaan parit pelastusliivit. Perjantaina Ammu meni ensimmäistä kertaa elämässään uimaan, uintitekniikka on vielä vähän hakusessa. Se ei varmaan voisi enää yhtään enempää kurottaa kaulaansa ylöspäin. Lauantaina ja maanantaina Ammu saikin uida liivit päällä ja nyt alkaa vähitellen pääkin laskea alemmas. Nera on aivan onnessaan, siitä on vanhemmiten tullut oikea vesipeto. Carakin oli lauantaina mukana, se ei tosin vielä arvostanut uimista kovin paljon ja keskittyi enimmäkseen haukkumaan rannalla. 

Torstaina olin ATT:n kisoissa videokuvaamassa ja koirat olivat mukana hengailemassa. Tokoilin myös molempien kanssa vähän kisojen välissä. Ammun paikallamakuusta ei tahtonut tulla mitään kun sen selän takana oli Heppu treenaamassa puomin alastulokontaktia. Tarvii treenata vähän enemmän erilaisissa häiriöissä. Lisäksi Ammulla oli vähän rankka päivä, kun ekaksi Vitti nappasi sitä naamasta ja myöhemmin myös Dion yritti tehdä samaa. Anu oli ollut Luodin kanssa tokokokeessa, paikallamakuu ja hyppy nollille, muista liikkeistä hyviä pisteitä, yhteensä 132,5p. Vähän häiriötreeniä lisää, niin se ykköstulos tulee sieltä leikiten .

Ammulla alkaa vissiin murkkuikä olla käsillä. Tänään uintireissulta palatessa se lähti ensin sadetta pakoon juoksevan teinipojan perään ja sen jälkeen juoksenteli muuten vaan metsässä antamatta kiinni ja lopuksi vielä taimistossa säntäsi pellon yli jahtaamaan junaa . Taitaa olla kurinpalautusviikot käsillä...

Tässä vielä muutama meidän "hovikuvaaja"-Sannan ottamista kuvista...

 

 

 

 

 

Rane, maailman fiksuin bordercollie haluaa muuttaa Kuubaan rullaamaan sikareita...

 

 

Vähän älykkäämmän näköinen posetuskuva tähän väliin

 

 

Osaatko ite seistä yhdellä jalalla?

 

 

Futismatsi alkaa, bälliet vastaan lolliet.

 

 

Komea Muu

 

 

Hai-Cara. "Yök, en tykkäis, liian märkää..."

 

Leela: Saaksmä lainata tätä vähän? En tuo takas, oke?
Nera: No*ittutaasseveisen...