Eilen pakattiin koirat autoon ja lähdettiin Janitan hallille treenaamaan agilitya. Viivi lähti mukaan avustajaksi. Pennut pääsivät vuorotellen kokeilemaan putkea, pussia, puomia, keinua ja kahta "hyppyä". Kaikki esteet mentiin todella vauhdikkaasti. Leikitin myös pentuja uuden lelun kanssa. M.U. leikki ensin hyvin, mutta nameja saatuaan ei lelu enää kiinnostanut. Siihen asti kuitenkin taisteli hyvin ja toi jopa lelua hieman mullepäin. Caralle unohdin kokeilla leikkimistä ennen nameja ja namien jälkeen lelu ei kiinnostanut. Hassu on tosi hassu, se taistelee todella raivokkaasti ja murisee koko ajan. Liikkumaton lelu ei kiinnosta yhtään eikä siis tuo sitä myöskään mulle. Myös namien jälkeen leikki ihan yhtä hyvin kuin aiemminkin. Muutenkin Hassussa tuntuu olevan paljon enemmän luonnetta. Kun Viivi piti pentuja kiinni sen aikaa että pääsin hyppyesteiden taakse kutsumaan, M.U. ja Cara olivat suht rauhallisesti, mutta Hassu huusi ja rimpuili ja halusi jo päästä suorittamaan esteet...

Neran kanssa treenattiin ensin sivuttaisetäisyyttä puomilla, niin että ei oikaise alastulolta sivuun ja vähitellen alkoikin sujua paremmin. Sen jälkeen otin vielä samaa radanpätkää kuin keskiviikkona, mutta hypyt 12-14 otin nyt pyörityksen sijaan niisto-persjättöinä. Kyllä huomaa etten niitäkään ole pitkään aikaan treenannut, tuli vähän oltua väärässä paikassa ja hosuttua turhaan.

Ruuan kanssa pennut näyttivät Päiville ja Jasminille mitä osaavat ja myös Nera pääsi näyttämään kaikki temput ja treenattiin myös seuraamisen vasemmalle käännöstä ja eri suuntiin muutaman askeleen siirtymisiä.

Tänään aloitettiin maahanmenon opettelu. Tällä kertaa M.U:n yksinkertaisuudesta oli hyötyä, se tajusi heti mitä piti tehdä. Hassu sen sijaan juoksi tökkäämään nenällä monta kertaa matonkulmaa ja Cara luuli että kyseessä oli kontaktiharjoitus ja tuijotti vain mun silmiin. Päiväruuan kanssa kaikki olivat jo hoksanneet idean. Hassu osaa myös sivulletulon ilman käsiapuja :)