Sanna ja Nova (eli Täplä) tulivat perjantaina käymään ja penskat pääsivät yhdessä juoksemaan pitkin metsää. Nera oli aluksi sitä mieltä, että Novan voisi viedä kauas pois, mutta hetken asiaa sulateltuaan se olikin taas ihan siedettävä pentu. Nova pääsi myös kokeilemaan penskojen omaa putkea takapihalle. Tosi nopeasti Nova oppikin putken idean ja juoksi reippaasti läpi.

Hassu muutti sunnuntaina alustavasti Kirkkonummelle Anun luokse. Ensi viikon maanantaina Hassulla on sydänultra, jolloin toivottavasti selviää tarkemmin sydämen tila.

Cara joutui eristyksiin veljistään. Ammu tai Hassu (tai molemmat yhdessä) ilmeisesti jyräsivät sen viime viikolla ulkotarhassa niin, että tullessani siivouksen jälkeen noutamaan pentuja sisälle, klenkkasi Cara kolmijalkaisena. Levossa ja normaalisti kävellen ja juosten jalka on nyt ihan ok, mutta jos pääsee riehumaan veljien kanssa, onnistuu aina telomaan sen uudestaan. Nyt saatiin lääkäristä ohjeet pitää se tämä viikko täysin levossa ja ensi viikolla lisätä vähitellen liikuntaa, mutta veljiä ei saa nähdä pariin viikkoon. Cara ei kuitenkaan tunnu aristavan jalkaa mistään ja astuu sille kunnolla, joten on varmaan vaan venähtänyt jotenkin.

Hassun lähdettyä päästiin mekin Neran ja Ammun kanssa muuttamaan takaisin kotiin. Tosin ehdittiin asua kotona vain päivä, koska maanantai-illalla muutettiin Pepsin seuraksi muun perheen lähdettyä TOKOn MM-kisoihin Slovakiaan. Maanantai-ilta oli yhtä hulabaloota Ammun ja Pepsin painaessa ympäri taloa peräkanaa. Nerakin viihtyi enimmäkseen Pepsin häkissä poissa pentujen jaloista.  

Eilen olin Neran kanssa aamulla agitreeneissä. Radan teemana oli erilaiset takaakierrot ja ne tuotti mulle vähän vaikeuksia. Varsinkin pakkovalsseissa oon koko ajan myöhässä ja liikun väärään suuntaan. Saatiin kotiläksyksi pakkovalssien ja twistien treenausta. Pennut eivät päässeet mukaan hallille koska aamulla satoi vettä kaatamalla ja penskat olivat jo aamupissatuksella sitä mieltä etteivät halua liikkua kuistilta minnekään. Illalla ei tullut enää vettä ja koko porukka pääsi tunnin lenkille pimeään ja märkään metsään Viivin, Indin ja Chinin seuraksi.

Sekä Ammu että Pepsi on päässyt treenaamaan agilitya pihalle. Tänään oli ohjelmassa eteenlähetys namikupille maksimissaan putken ja kahden hypyn takaa ja poispäinkäännöksen harjoittelu. Molemmat menivät vauhdikkaasti eteenlähetyksessä, poispäinkäännöksessä Pepsi oli heti tosi hyvä, mutta Ammulla kesti hetken aikaa tajuta mihin suuntaan pitikään kääntyä. Sen lisäksi ollaan treenattu sylkkäreitä, takaakiertoja sekä pyörittämällä että valssilla ja pujottelua kuudella kepillä. Tiina oli maanantaina täällä treenaamassa Neran kanssa aksaa viikonlopun kisoja varten ja tänään mä itse treenasin meidän kotiläksyjä. Täällä pihalla ei ole rimakammosta tietoakaan, Nera käy niin ylikierroksilla ettei ehdi huomaamaan jos mä jään itse paikoilleni jumittamaan. Se ei kylläkään yhtään helpota mun tilannetta, en ehdi senkään vertaa juosta oikeaan paikkaan ja kääntyä oikeaan aikaan mitä Hittiksellä...

Tässä vielä kuvat Hassusta ja Ammusta viime lauantailta. Caran kuva tulee myöhemmin.

 

Hassu

M.U.