Tiistaina pennut pääsivät eläinlääkäriin silmäpeilaukseen, tarkastukseen ja saivat myös sirut niskaansa. Automatka lääkäriin sujui ensimmäistä kertaa hiljaisesti. Pennut yllättivät myös lääkärissä osaamalla käyttäytyä, ne nukkuivat kevythäkissä omaa vuoroa odottaessaan. Pennuilla oli muuten kaikki ok, paitsi Ammulla ei vielä kivekset ole laskeutuneet ja Hassulla kuuluu sydämestä vasemmalla puolella pieni sivuääni, joka todennäköisesti häviää rokotuksiin mennessä. Nyt on harkinnassa pidänkö Hassun kotona rokotuksiin asti ja etsin vasta sitten sille oman kodin. Lentsu ja Jukka olivat lääkärissä mukana ja sieltä lähdimmekin heille kylään, jotta penskat pääsivät purkamaan ylimääräistä energiaa pihalle. Pentujen nukahdettua keräsimmme muut pennut autoon ja Tähti jäi uuteen kotiinsa nukkumaan isoisä-Jatsin ja ToTon seuraksi.

Keskiviikkona Salama lähti Ouluun. Reissu oli kuulemma mennyt hyvin, Salama oli nukkunut koko matkan pissa- ja ruokataukoja lukuunottamatta.

Tänään lähti Täplä, pennuista luopuminen ottaa kyllä koville. Olisin itse halunnut pitää kaikki, tosin en yhtenä laumana vaan erikseen.

Bättis lähtee sunnuntaina, Pikkuinen on ollut koko ajan kotonaan ja Ammu jää näillä näkymin itselleni. Hassulle pitäisi vielä löytää koti, todella osaava sellainen, koska se ei mikään maailman helpoin pentu ole. 

Tässä viralliset kuvat. Sirpa Saari kävi kuvaamassa pentuja tiistaina Lentsulla, joten kuvien taso on hieman parempi kuin aiemmin. Kiitos Sirpa kuvaamisesta!

 

Tähti eli Ruger-Super, uudelta nimeltään Pepsi, 3,25kg

Omistaja: Leena Välimäki, Littoinen

 

 

Pikkuinen eli Onyx-Beretta, uudelta nimeltään Cara, 3,0kg

Omistaja: Janette Salmenoja, Paattinen

 

 

Täplä eli Dragunov-Tiger, 3,75kg

Omistaja: Sanna Lipponen, Turku

 

 

Bättis eli Lord-Derringer, 3,35kg

Omistaja: Väinö Tuononen, Jyväskylä

 

 

Ammu eli Striker-Protecta, kutsumanimeltään todennäköisesti M.U. 3,75kg

 

 

Hassu eli Enfield-Enforcer, 3,3kg

 

 

Salama eli Desert-Eagle, tottelee nimeä Roy,  3,6kg

Omistaja: Jukka Lappalainen, Oulu