Keskiviikkona oli taas Neran agilitytreenit. Rata sujui yllättävän hyvin, sylkkäreissä olisi hyvä osata liikkua oikeaan suuntaan oikeaan aikaan.

Ammu pääsi myös tekemään kaikkea pientä. Putkea, pussia, hyppyjä, vähän takaakiertoja ja takaaleikkauksia ja tietenkin nenäkontakteja. On oikeasti jo rasittaavaa, kun se juoksee koko ajan kontakteille tatsaamaan . Otettiin myös vähän pujottelua verkkokepeillä, tällä kertaa verkot oli tavallisten keppien ympärillä, tuntui sujuvan paremmin kuin vinokepeillä kun ei pääse hyppimään keppien yli. Ammumaiseen tyyliin se vain juoksi lähetettäessä keppien toiseen päähän ja lähti sieltä pujottelemaan mua kohti. Voihan sen tietty niinkin tehdä...

Torstaina oltiin moikkamassa Pepsiä ja hakemassa Lentsulta tokovinkkejä, jotta vihdoin uskaltaisin alkaa treenaamaan. En millään haluaisi tehdä ainakaan samoja virheitä kuin Neran kanssa. Näytin myös Pepsin kanssa  hieman agilityä, lähinnä mitä pientä silloin reilu kuukausi sitten treenattiin.

Ammu pääsi tekemään ruutua, liikkeestä seisomista ja maahanmenoa. Kaukokäskyissä käytiin kaikki asennonvaihdokset läpi. Sen lisäksi sivulletuloa, seuraamista ja puunkierron kautta luoksetuloa. Ammu tulee nyt luoksetulossa sitten suoraan sivulle vaikka olin ajatellut sen tulevan eteen niinkuin Nerakin on opetettu. Lentsu on luvannut opettaa sen tulemaan eteen jos joskus päästään pk-lajeissa niin pitkälle että kokeisiin meno on ajankohtaista.

Pääsin myös vihdoin punnitsemaan Ammun, tällä hetkellä painoa 10,7kg, Pepsi painoi tasan 11kg.

Perjantaina treenattiin sisällä liikkeestä maahanmenoa, peruuttamista ja kaukoissa istumasta seisomaan nousua ja siitä taas istumista.