Iltalenkin ohessa vähän tokoa. Ensin koirat teki yhdessä paikallamakuun, ei ahdistumisia. Sen jälkeen Ammu teki maahanmenoja, ei myöskään ahdistumista, sekä pienen pätkän seuraamista.

Nera teki luoksetuloa stopilla ja ilman puunkierron kautta, ongelmana löytää kierrettävän puun luo, muuten meni moitteettomasti. Sen jälkeen oli tarkoitus tehdä pari kertaa idarin seisominen, mutta Neran mielestä tänään oli vuoro tarjota istumista. Se ei taida  oppia koskaan...

Siitä jatkettiin metsään jotta koirat saivat juosta vapaana. Vähän ennen tielle paluuta koirat törmäsivät paikalliseen juoppoon, joka käyttää metsää jatkuvasti vessanaan, vaikka asuu ihan vähän matkan päässä. Toivottavasti säikähti sen verran ettei ihan hetkeen tule sinne taas paskalle.

Tielle päästyämme meidän takaa tuli pari autoa, teinejä matkalla uimarannalta pois, siellä oli jotku bileet. Juuri meidät ohitettuaan sinä mutkassa tulee vastaan joku toinen teini autollaan huomattavaa ylinopeutta. Siltä sitten lähti auto lapasesta meidät ja toiset autot huomattuaan. Ehdin hetken miettiä hyppäänkö suosiolla ojaan vai katsonko loppuuko sen matka toiseen autoon ja siihenhän se tömähti, kylki edellä toisen auton kylkeen.