Tänään oltiin pentutreffeillä Anun tullessa Lietoon kisaamaan. Treffeillä olivat mukana Pepsi, Nova, Luoti, Cara ja M.U. Olipa tosi kivaa nähdä taas lapsosia.  Ensin tuttuun tapaan mittailtiin koiria, penskat alkavat jo olla ihan kypsiä nähdessään säkämitan... Penskojen vastalauseista huolimatta jonkinasteisia tuloksiakin saatiin: Nova 53cm, Luoti 51,5cm, M.U. 50cm ja Pepsi & Cara 49cm. Pepsi ja Cara ovat muutenkin tosi samannäköisiä ruumiinrakenteeltaan ja karvanlaadultaan, Ammu ja Luoti ovat porukan läskejä, tosin se on vain optista harhaa, koska Luodilla on niin paljon pohjavillaa ja Ammulla on pitkä karva ja iso nahka ;). Nova taas on porukan honkkeli jättiläinen, pelkkää jalkaa ja sporttikarva.

Mittauksen jälkeen oli vuorossa vapaana juoksua metsässä hetken aikaa ja sitten siirryttiin vähän matkan päähän tokoilemaan.

Ensin vuorossa seuraamisongelmien ratkaisua. Ammulla on nyt hetken aikaa jäävien liikkeiden treenailu pannassa, se himmailee ja odottelee pysähdyskäskyä. Uusi ongelma siis, enää ei ollut mun eteen kääntymisestä tietoakaan. Kun kaikki olivat treenanneet seuraamisen vuorollaan ja saaneet vinkkejä ongelmiin, siirryttiin kaukokäskyihin. Ammulle tarvii nyt hetken aikaa vahvistaa istumasta seisomaan nousua mun ollessa kyykyssä edessä ettei liiku eteenpäin. Sen jälkeen oli vuorossa luoksetuloja pysähdyksillä ja ilman repun kierron kautta. Ammulle tarvii vahvistaa kiertoa vastapäivään, sekä ottaa myös seisomaan pysähdyksiä ilman palkkaa niin että palkkaa vasta pysähdyksen jälkeen sivulletulosta. Lopuksi vielä treenattiin ruutua. Ammulla oli kosketusalusta ruudussa, koska ollaan aiemmin treenattu niin. Nyt ei vaan alustan paikka oikein hahmottunut, Ammu yritti kovasti tarjota yhden ruutumerkin takana seisomista, vaikkei sille ole vielä merkille lähetystä edes opetettu ja ruutuun juoksi vasemmasta sivusta. Tarjosi merkille menoa, vaikka kävin yhdessä viemässä merkin päälle namin. Vasta namin vaihto tennispalloon sai aikaan oikean suorituksen.

Kiitos Lentsu taas toko-opeista, nyt on joka penskalla taas treenattavaa :) Jos me vaikka joskus vielä päästään kisoihin asti....

Lopuksi otettiin vielä yhteiskuva, samalla tuli harjoiteltua paikallaistumista.

 

Kuvassa vasemmalta Cara, Nova, M.U., Pepsi ja Luoti

 

Paattisilla punnitsin vielä koirat, Ammu on jo 17,5kg mötkäle ja Carakin painaa 16,3kg. Nera 14,5kg alkaa näyttää kohta tosi pieneltä lapsiensa rinnalla.