Anu oli Hassun kanssa tänään sydänultrassa ja sai terveen paperit! Nyt siis varmistui että Hassu jää asumaan Kirkkonummelle ja saa harrastaa täysillä mitä ikinä haluaa.

Neran kanssa oltiin eilen agikisoissa. Menin itse sen kanssa ekan startin ja Tiina K. kaksi seuraavaa. Tuli todettua että mun ja Neran kisaaminen on ainakin joksikin aikaa ohi. Tulin ensinnäkin aivan viime tipassa kisapaikalle. Olin edellisenä päivänä kotona käydessä katsonut Neran tavarakaapista ettei kilpailukirjaa ym. ole siellä, joten oletin muistaneeni ottaa ne etukäteen Lentsun luo. Aamulla sitten huomasin pakatessani ettei ne olleetkaan vielä täällä, joten kauhealla kiireellä ajamaan Jäkärlään etsimään uudestaan ja löytyihän ne lopulta makkarista. Muutenkin stressaan ihan älyttömästi kisaamista eikä kiire helpota asioita yhtään. Kisapaikalla ilmoittautumaan ja melkein heti rataantutustumiseen. Onneksi tiesin olevani viimeisenä vuorossa, joten oli hyvää aikaa lämmittää Nera. Radalla kontaktit meni ihan ok, mutta Nera paineistuu mun jännittämisestä niin paljon että hyppää todella huonosti. Siitä johtuen jouduin radan jälkeen tuomarin puhutteluun, koska Mia ei voinut tietää ettei Nera koskaan treeneissä hyppää samalla tavalla. sivullisen silmin näyttää siltä että se olisi todella jumissa. Kerää itseään ennen hyppyä ja on ennen ponnistamista melkein leuka maassa. Sain kuitenkin luvan toiseen starttiin ja jos Nera menisi yhtä huonosti, se ei saisi enää osallistua kolmannelle. Onneksi Tiinan piti alunperinkin kisata Neran kanssa jälkimmäiset startit. 

Tokassa startissa Nera meni kuulemma paljon paremmin, ainoastaan kaksi viimeistä hyppyä huonommin, johtuen siitä että niitä ennen kepeillä meni tokaan väliin ja Tiinan piti korjata, joten paineistui siitä hieman. Kolmannessa startissa liikkui huonommin kuin tokassa, mutta kuitenkin paremmin kuin  mun kanssa. 

Ekalta radalta siis tulokseksi hyl (kolme kieltoa ja yksi rima). Kiellot johtuivat siitä että unohdin ihan täysin ohjata välillä, muurinkin muistin siinä kohtaa kun näin sen sivusilmällä juostessani A:lle,  ei siis voi syyttää Neraa siitä ettei se ota oikeita esteitä jollen itse tajua niiden olemassaoloa... Tiinalle ja Neralle molemmilla radoilla 10.

Treeneissä Nera hyppää aivan loistavasti kun olen itse rentona. Tänään kokeilin pihalla muutaman esteen siltä varalta että  Nera olisikin todella jumissa, mutta niiden kanssa ei ollut mitään ongelmaa. Parin viikon päästä on Piira, niin pääsen vielä varmuuteen siitä ettei mitään suurempia jumeja ole. Ottaa vain niin paljon päähän,että olen onnistunut pilaamaan meidän kisaradat jännittämisellä. Todella epäreilua Neraa kohtaan, että se joutuu jännittämään mun tekemisiä niin  ettei pysty nauttimaan esteiden suorittamisesta. Tästä eteenpäin mä vain treenaan ja Tiina kisaa, kunnes Neran itsevarmuus on palautunut ja mä ehkä joskus saan itseni sen verran kasaan, että pystyn kisaamaan pilaamatta meidän suoritusta.

Ammu ja Pepsi ovat treenanneet hypyn takaa putkeen lähettämistä, pujottelua kuudella kepillä kädellä ohjaten, takaakiertoja, poispäinkäännöksiä (Pepsi osasi taitavasti jopa hypyn kanssa) ja nenäkontaktia.