Kai sitä tokoa on treenattava, jos meinaa päästä tän vuoden osalta tavoitteisiin eli Nera valioksi ja Ammun kanssa alo ja avo kunnialla läpi...

Taas seurakuntatalon pihalla, se ei mikään kauhean suuri ole, mutta valaistu ja aurattu, se riittää meille.

Molemmat paikallamakuussa sillä aikaa kun rakentelin ruudun valmiiksi yms.

 

Nera:

Ruutu: Aluksi merkin vahvistamista, meni pari ekaa kertaa seis-käskyllä merkin taakse maahan. Sit kun se alkoi sujua, juoksi vauhdilla lempparipallon luo ruutuun.

Istumisen vahvistamista taas. Pari kertaa jäi seisomaan, muuten onnistui hyvin ja ihan riittävän nopeasti. Tarvii koittaa kävellä heiluttamatta käsiä, luulen että annan vahingossa edelleen jonkun avun ja seisominen johtuu siitä.

Seuraaminen: Melko hyvää, ei edistänyt niin paljon kuin viimeksi. Kontakti hyvä.

Kaukot: M-I melko lyhyeltä matkalta namikuppi takapalkkana. Välillä nousi vain puolittain istumaan, maahanmenot ok. Vois olla sähäkämmät, mut ei taida onnistua.

Luoksetulo: Vaihdellen läpijuoksua ja seisomaan pysähtymistä takapalkalla, välimatka vähän päälle 10m. Aikalailla samanlaista kuin viime kerralla.

Nouto: Iso puukapula, ekat 2 kertaa pureskeli luovutuksessa, vimppa kerta tosi hyvä.

 

Ammu: 

Ruutu: loistava!  Katto vierestä kun Nera teki ensin ja juoksi sitten omalla vuorolla ihan täysiä pallolle x 2.

Seuraaminen: Aluksi tosi hyvä, mutta ei kun käännyttiin ruuta kohti niin se oli liian iso häiriö. Ruutu kasaan ja sitten toimi seuraaminenkin taas. Kattellaan noita häiriöitä sitten lisää, kunhan seuraaminen on ensin muuten kunnossa. Vasemmalle kääntymiset tarvii treenata namin kanssa paremmaksi.

Luoksetulo: Nyt tulee tosi hyvin sivulle, mutta vauhtia voisi olla enemmän. Tarvii ottaa taas läpijuoksuja ja kirota sitten kun se ei enää osaa tulla sivulle...

Kaukot: Kokeilu, namikuppi takapalkkana, toimi paremmin kuin lelu, aluksi tosin varasti sinne ilman lupaa. Lyhyeltä matkalta ainakin toimii M-I.

Nouto: Mä möhlin. Heitin kapulan samalla kädellä missä oli lihapullat ja lennätin yhden namin samalla. Ajattelin ettei Ammu huomaa sitä ja lähetin hakemaan kapulaa. Ammu juoksi kapulalle ja samalla tajus et se lihispulla on jossain ja siitä sitten nenä maassa ettimään. Vaihdoin paikkaa, mutta Ammu lähti taas etsimään nameja ja juoski jonkin ihme kunniakierroksen lipputangon&puskien ympäri ja sen jälkeen mun takaa sivulle istumaan. Se kapula vaan oli edelleen siellä mihin sen heitin. Onneksi sit sain pari onnistunutta suoritusta kun tajusin hetsata vähän ennen kapulalle lähetystä ja luovutukset oli tosi hyvät.