Tällä kertaa Kupittaalla Anskun kanssa.

 

Ammu teki ensin paikallamakuun Lassen kanssa, meni hyvin, paitsi ettei mennyt ekalla käskyllä maahan.

Käskytettyinä seuraaminen, liikkeestä maahanmeno, luoksetulo, liikkeestä seisominen. Kaikki meni yllättävän hyvin, seisomisessakaan ei ollut enää epävarma. Luoksetulossa nousi aluksi istumaan mun kävellessä poispäin.

Luoksepäästävyydessäkin oli hyvä.

 

Nera: Paikallaistuminen Vitin seurassa. Ei istunut. Ilmeisesti paineistui viime treenissä sen verran kun Shantia vieressä käskettiin kerta toisensa jälkeen maahan, että nyt meni maahan viimeistään siinä vaiheessa kun lähdin palaamaan sen viereen... Lopuksi saatiin yksi onnistunut suoritus lyhyeltä matkalta niin että olin näkyvillä ja kehuin paljon.

Idarin asennot kertaalleen, kaikki meni oikein 

Ohjattu nouto: Ansku liikkurina, kapuloiden etäisyys taas 10m, sivusuunnassa, 5m syvyyssuunnassa, ei keskikapulaa. Vasen kapula haettavana. Tällä kertaa itse nouto sujui hyvin, mutta merkillä tarjosi maahanmenoa eli piti muutamaan otteeseen vahvistaa seisomaan jäämistä.

Ruutu: ensin palkka merkiltä, kun jäi seisomaan. Uudelleenlähetys, merkki ok, mutta ruutuun lähetettäessä juoksi ehkä 15m ruudun vieressä olevalle treenirepulle, tunki pään reppuun, kaivoi sieltä ohjatun kapulan ja toi sen innoissaan mulle . Uusi yritys, reppu Anskun selkään ja tällä kertaa ruutukin löytyi