Taas oon ollut laiska ihminen ja unohtanut päivitellä kuulumisia. Tokossa ei olla Ammun kanssa juurikaan mitään uutta opeteltu, pelkään että mokaan jotain ennen kuin olen tarkistanuyt Lentsulta miten asiat kannattaa opettaa... Nera on treenannut vähän luoksetulon pysähdyksiä ja kaukoja. Tempuista Ammu on oppinut tassun antamisen ja mun jalkojen ympäri pujottelun.

Keskiviikkona oli aamulla taas agitreenit, päästiin Neran kanssa huimat 7 estettä omalla vuorolla. Nyt tarvitsee treenata erikseen takaaleikkauksia ja jos itse osaisi mennä oikeaan aikaan oikeaan suuntaan, niin kaikki olisi paljon helpompaa. Ammu pääsi myös treenaamaan vähäsen, jälleen kerran putkea, pujottelua verkkokepeillä, kontakteja ja hyppyjä sekä suoraan että takaakiertäen. Kontaktit vetävät sitä edelleen puoleensa, kontaktiongelma tämäkin että koko ajan pitäisi olla palkkaamassa kun toinen tarjoaa tatsaamista vaikka miten yrittäisi tehdä jotain toista estettä. Ja edelleen kävi ensin syömässä namit kiposta ja sen jälkeen lähti pujottelemaan. On se vähän outo...

Perjantaina käytiin Tiinan kanssa treenailemassa vielä viime hetken treenit ennen kisoja. Nera hyppäsi hyvin, radan alkuosassa oli tosin samoja ongelmia kuin mullakin keskiviikkona. Nera vissiin luuli tietävänsä missä järjestyksessä ja miltä puolelta esteet piti suorittaa... Ammu pääsi taas myös treenaamaan, nyt oli pujottelukin helpompaa, kun Tiina oli vahtimassa namikippoa. Aloitettiin myös takaaleikkausharjoitukset ja ne meni ihan moitteettomasti. Yksi pieni onnettomuus sattui kun lähetin Ammun putken kautta pussiin ja  unohdin lelun näyttävään käteen, jolloin Ammu tuijotti lelua ja juoksi pussin suuaukkoa päin . Kauhea pamaus ja pussi kääntyi 90 astetta. Ammu  ei onneksi näyttänyt aristavan mitään eikä sille jäänyt mitään kammoa...

Tänään Nera juoksi Tiinan kanssa ATT:n kisoissa kolme starttia ja Ammu ja Cara pääsi hallille sosiaalistumaan viimeisen startin ajaksi. Neralle tuloksena radoilta hyl, 10 ja 5. Nyt riitti vauhtia eikä ollut hyppyongelmia... ja virheet kontaktivirheitä. Edistystä. Tavoitteena on ollut vain se, että Nera hyppäisi hyvin ja varmasti ja siinä suhteessa onnistuneet suoritukset. Nyt saa sitten keskittyä kontaktien toimivuuteen. Tokalla radalla oli nopein aika ja kolmannella toiseksi nopein, molemmat reilu 16s alle ihanneajan, joten on ainakin reilusti aikaa varaa tuhlata kontakteilla seuraavilla kisaradoilla.

Ammua en ole päässyt vähään aikaan punnitsemaan, kotona ei ole vaakaa ja Paattisilla on vaa'asta paristot loppu, joten lisätään ruokaa fiilispohjalta.