Viime perjantaina punnitsin Ammun ja painoa oli sillon 7,6kg, tänään punnitsin uudestaan ja nyt painoa oli 8,2kg.  Nyt ollaan vihdoin palattu normaaliin arkeen, Ammu on viimeinkin talouden ainoa pentu. Nera tosin tuntuu aina välillä taantuvan pennun tasolle, vaikkei paljon Ammun kanssa leikikään.

Viime viikonloppu meni lähinnä Pepsin puolesta jännittäessä, onneksi nyt näyttää jo valoisammalta.

Tänään oltiin ensimmäistä kertaa virallisissa treeneissä kisojen jälkeen. Pidettiin rimat 55cm:ssä eli samassa mitä kisoissa ja ei ollut hyppyongelmista tietoakaan. Eli mitä ilmeisimmin Nera ei ole mitenkään jumissa fyysisesti, kisoissa vain jumittaa henkisesti mun jännittämisen takia. Ensi viikon treenit jää väliin Piiralla käynnin takia. Nera on nyt myös ilmoitettu TSAUn kisoihin 1.11. Tiina kisaa sen kanssa ja tarkoituksena on vain pitää hauskaa ja saada Nera hyppäämään rennosti.

Ammu ja Cara olivat myös treeneissä mukana ja pääsivät tekemään vähän takaakiertoja ym. ohjauskuvioita, putkea, nenäkontaktia A:lla ja pujottelua verkoilla.Varsinkin Ammu on aika oma-aloitteinen, se on koko ajan menossa yksinään putkea ja takaakiertoja. Kotona ollaan treenattu lähinnä sivulletuloa ja maahanmenoa, koska Ammu tarjoaa niitä koko ajan. Nenäkontaktia ollaan myös otettu pahvilaatikon päällä ja aloitettu noudon alkeet. Nera on myös innoissaan treenaamassa sisällä tokoa, tänään se otti oma-aloitteisesti nenäkontakteja vaikka tarkoituksena oli tehdä kaukoja... Oli vissiin kuunnellut oven takana kun treenasin Ammun kanssa.