Tänään treenailtiin Hittiksellä. Ensin pihalla tokoa.

Ammu teki seuraamista, luoksetulon, ne ihan ok. Liikkeestä seisomista muutama toisto, koska viimeksi treenatessa oli jostain syystä tarjonnut istumista. Nouto ihan kauhea, ei lähde kapulalle ja pudottelee, pitäisköhän sitäkin treenata joskus. Tyhjään ruutuun lähetys, Sanna heitti pallon, tää oli sentään hyvä.

Nera teki tyhjän ruudun kuten Ammu, mutta merkin kautta. Yritti aluksi varastaa suoraan ruutuun. Zetan asennoissa sohlasi jotain, en enää muista mitä. Metallinouto Sannan kapulalla, kolokolikolikoli vain kuuluu...

Cara teki mun kanssa pari perusasentoa, luoksetulon ja ruutua namikupille, ne meni hyvin ja muuta se ei sitten osaakaan.

Sitten aksaa. Neran ei aluksi pitänyt tehdä mitään, kun ajattelin ettei se suostu tulemaan halliin vaihteeksi, mutta se olikin innokkaana odottamassa pääsyä takaluukusta kun piti ottaa Ammu. 

Kaikki muut paitsi Cara tekivät pienen radanpätkän, jossa oli muutama hyppy, kepit, putki ja pöytä sekä toisen radanpätkän, jossa teemana putki-A-erottelu. Lisäksi yksittäisenä esteenä rengasta ja keinua. Ei mitään ihmeempiä huomioita.

Cara teki hyppyä, putkea, tatsausta pentu-Aalla sekä pujottelua verkkokepeillä.

 

Treenien jälkeen lähdettiin vielä uittamaan koirat lentokentän viereen. Kaikki neljä kaivoivat hulluna kuoppia rannalle ja Caraa lukuunottamatta uivat sydämensä kyllyydestä. Sanna ei voinut kahlata vedessä, koska kalat hyökkäsivät kimppuun