Viime tokokokeen jälkeen ollaan pidetty vähän luovaa taukoa, en ole jaksanut treenata kun paikallamakuuta lukuunottamatta alokasluokan liikkeet oli suht hyvässä kuosissa.

Nyt lähdettiin Ilpoisiin treenaamaan, treenikoirakavereina Shanti, Helmi ja Leevi.

Ammu treenasi ensin seuraamista ja kontaktin pitoa perusasennossa, aluksi vähän haahuili, mutta parin toiston jälkeen sujui entiseen tapaan. Noutoa ekaa kertaa upouudella puukapulalla, aluksi pudotteli sitä perusasennossa, mutta pari toiston jälkeen sekin alkoi sujumaan, pito miljoona kertaa parempi kuin äidillään.

Liikkeestä seisominen käskytettynä, annoin käskyn ehkä 5 askelta liikkurin käskyn jälkeen eikä ennakoinut liikkurin käskystä. Ruutu täydeltä matkalta niin, että kävin näyttämässä ruudun paikan Ammun odottaessa merkillä ja Linda heitti pallon Ammun pysähtyessä ruutuun. Mun pysäytyskäsky vähän myöhässä, joten pysähtyi aivan takarajalle, mutta muuten aivan loistava. Tähän asti kun ollaan treenattu  lähestulkoon ainoastaan pallon ollessa ruudussa valmiina.

Paikallamakuu 2min hyvä, ei merkkiäkään ahdistumisesta.

 

Myös Emokoira Kyästi  ylitti itsensä tänään. Seuraaminen  ihan ok. Zetan asennot kertaalleen järjestyksessä S-M-I, teki jokaisen oikein 

Nouto puukapulalla ei ollut niin hyvä, tai vauhti oli loistava ja tuli suoraan eteen, mutta kapulaa mälvää mun edessä niinkuin aina...

Ohjattu vierailla kapuloilla, etäisyys merkiltä 5m taakse ja 10m sivuille, vasen haettavana,  ei keskikapulaa. Niiasi merkillä, muttei mennyt maahan ja löysi suoraan kapulalle, jee  Edes joskus onnistuu kerralla...

Ohjatun jälkeen ruutu. Kävin näyttämässä ruudun Neran odottaessa lähdössä. Olisi vaan pitänyt tajuta heti käydä näyttämässä myös merkki, koska nyt yritti suoraan singota ruutuun. Merkin näyttö ja uusi lähetys, nyt pysähtyi taas hienosti merkille, ei edes tainnut niiata yhtään ja ruutuun juoksi vauhdilla. Pysäytys taas myöhässä joten meni vähän takareunan yli, muttei haittaa, koska yleensä ei edes välttämättä juokse tyhjään ruutuun asti. Linda heitti taas pallon palkaksi.

Paikallaistuminen 1 min, istui koko ajan hyvin, mutta taas heti kun otin askeleen sitä kohti takaisin palatessa se meni maahan, huoh. No positiivista että nyt se sentään istuu niin kauan kun itse olen paikallani.