Tänään tein ihkauuden ruutunauhan treenivarusteisiin lisättäväksi ja pakkohan sitä oli heti kokeilla. Treenasin Neran, Ammun ja Caran kanssa, aina pari juttua kerrallaan ja sitten koira vaihtoon.

 

Nera teki tyhjän ruudun merkin kautta, kävin näyttämässä sille sekä ruudun että merkin paikan. Aluksi yritti varastaa suoraan ruutuun, mutta lisäkäskyllä siirtyi hienosti merkille. Palkka merkiltä. Uusintayrityksellä meni hyvin merkille ja siitä vauhdilla ruutuun, pysähtyi aikalailla keskellä ja Janette heitti sinne pallon.

Zetan asennot järjestyksessä S-M-I, teki kaikki oikein, mutta istumisessa päätin kiertää Neran taakse ennen palkkaamista ja Nerahan sitten kiepsahti ympäri ja lähti tyylikkäästi seuraamaan. Uusi yritys ja palkka siitä.

Luoksetulo törpön kierron kautta maahanmenolla sekä ilman, molemmat x2. Voisi olla paljon nopeampi maahanmeno, mutta ei sentään hiipinyt pitkää matkaa.

 

Ammu teki yhden tyhjän ruudun, jonne Janette heitti pallon, pysähtyi myös kutakuinkin keskelle sekä lopuksi vielä yhden, missä pallo oli ruudussa valmiina. Ammu on niiiiiiin ruutukoira, ei meinaa nahoissaan pysyä.

Vähän seuraamista, liikkeestä seisominen, luoksetulo ja liikkeestä maahanmeno, kaikki suht ok.

Nouto; pitäisi saada hetsattua enemmän, nyt kapulalle lähtö aika tahmeaa ja pitokin on mitä on. Pitäisköhän tätä treenatakin joskus...

 

Cara on myös ruutukoira  Kolme lähetystä ruutuun namikupille, tykkää tästä kuin hullu puurosta.

Luoksetulo: tulee vauhdilla, mutta loppuasentoon tarvitsee käsiapua.

Seuraamista namit kädessä.

Muuten lähinnä vain leikittiin aina Ammun ja Neran vuorojen välissä. Caralla on häiriönsieto aika nollissa, tahtoo vaan kytätä toisia koiria, joten me nyt vain leikitään lyhyitä pätkiä, kunnes pystyy keskittymään muuhunkin. Taistelee kyllä hyvin, mutta pienikin häiriö saa sen unohtamaan mitä oli tekemässä.

 

Lopuksi vielä lyhyt paikallamakuu kaikilla kolmella yhtä aikaa, ei ongelmia 

 

Huomasin muuten torstai-illalla, että Neralla alkoi juoksu.