Jaahas. Heti kun ei ehdi samantien kirjoittaa treenejä ylös, ne häviää päästä. No edellisen päivityksen jälkeen treenasin muistaakseni kaksi kertaa tokoa lenkkeilyn ohessa, päivistä ei tarkempaa muistikuvaa, Nera edelleen sitä istumista ja Ammu seuraamista sekä normisti että juosten.

Torstaina olin kouluttamassa collieita Kupittaalla ja koulutuksen jälkeen Nera ja Ammu pääsivät myös treenaamaan. Nera teki vähän seuraamista ja temppuja. Ammu pääsi paikallamakuuseen kahden collien seuraksi, hyvin meni. Lisäksi Ammu teki vähän seuraamista, liikkestä seisomista sekä luoksetuloja. Luoksetuloissa oli aluksi vähän epävarma, johtui ehkä vieraasta paikasta ja hämärästä.

Nera on nyt kahta hammasta köyhempi, kuollut yläetuhammas poistettiin ja samalla huomattiin että yksi alaetuhammas oli melkein pulpaan asti haljennut joten se poistettiin samalla, koska se olisi kuitenkin alkanut myöhemmin vaivaamaan.

Perjantaina ehdin nopeasti käydä Hittiksellä moikkaamassa Anua ja Luotia. Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa 

 

Nyt sunnuntaina Ammu pääsi treenaamaan tokoa All 4 dogs-hallille, seurana Ansku Vitin kanssa sekä beussi, jonka nimeä en nyt enää kuollaksenikaan muista. 

Ensin paikallaolo 3,5min. Vähän käänteli päätä ja haisteli takana olevan lelulaatikon suuntaan. Pysyi kuitenkin paikallaan ja söi palkaksi saamansa lihapullan eikä ampaissut suoraan eteenpäin kuin yleensä.

Treenattiin ekaa kertaa liikkeenohjaajan kanssa hyppy, seuraaminen, liikkeestä seisominen sekä luoksetulo. Luoksepäästävyys ja pallitarkastus sujui ongelmitta.

Hypyssä ensin palkka pysähtymisestä, sitten koko liikkeenä viimeistä perusasentoa lukuunottamatta. Ihan hyvä 

Seuraaminen muuten hyvää. mutta juoksussa vähän irtosi ja laukkasi. Otin sitten vielä pätkän juoksua erikseen, meni heti paremmin.

Liikkeestä seisominen hyvä.

Luoksetulossa voisi tulla suoremmin, muuten hyvä.

Lopuksi vielä toinen lyhyt paikallaolo, nyt ei kääntyillyt tai haistellut.

Viimeisenä otin vielä noutoa vieraalla kapulalla, siinä oli aluksi epävarma.