Koirat ei varmaan kohta osaa enää aksaa ollenkaan, kun aina vain tokoillaan...

Ammuli varmisti paikkansa tokokokeessa 7.5. , joten nyt pitäisi alkaa treenata häiriössäkin ja liikkurin kanssa. Tulee varmaan vähän kiire.

Keskiviikkona koirat tokoili ihan vähän lenkin jälkeen auton vieressä. Nera otti idarin liikkeet järjestyksessä I-M-S, teki kaikki oikein, joten en uskaltanut kokeilla enempää... Ammu teki liikkeestä seisomista sekä maassa pysymistä kun tulen paikallamakuussa takaisin vierelle. Se varastaa tai ainakin yrittää parhaansa mukaan perusasentoon nousussa. Cara oli myös mukana ja treenasi sivulletuloa, muutaman toiston jälkeen tuli jo ihan kohtuunopeasti ilman ylimääräisiä apuja. Yritin myös seuraamista, imuttamalla tulee hyvin, mutta ilman namia ei ole hajuakaan mitä pitäisi tehdä.

 

Torstaina olin taas kouluttamassa collieita Kupittaalla ja otin omat koirat myös mukaan.

 

Nera: Seuraamista, edistää vähän edelleen, muttei pahasti.

Luoksetulon seiso-stoppeja betonipossun kierron kautta. Stopit terävät, mutta pakko ottaa suoria aina väliin ja niissäkin yrittää ennakoida.

Idarin asentoja, kerran istui yhden seisomisen, muuten kaikki oikein.

 

Ammu: seuraamista, yritin välillä vähän pidempää matkaa ja hyvin meni.

Luoksetuloja betonipossun kierron kautta. Ei olla varmaan koko talvena otettu luoksetuloja kiertämisen kautta, mutta nyt Ammu oli sitä mieltä, että treenin aihe on luoksetulosta maahanmeno ja tarjosi sitä koko ajan puolessavälissä jos en auttanut juoksemaan täysillä.

Taas paikallamakuun loppuosaa, ettei ennakoisi perusasentoon nousua. Meni paremmin kuin viimeksi, mutta edelleen tarvii vahvistaa maassapysymistä.

 

Lisäksi käytiin kattomassa taas niitä puisia lintuja, mutta nyt ne oli Ammun mielestä jo vanha juttu.