Colliekoulutuksen jälkeen oli taas vuoro treenata omat koirat. Ansku tuli schapejen kanssa mukaan kuin myös Sanna ja Nova. Häiriönä oli vieressä jotku haalaribileet benjihyppyineen.

Ensin paikallaolot, Nera teki ensin istumisen, ei istu ei. Viimeistään siinä vaiheessa kun lähden kävelemään kohti, se menee maahan.

Ammu teki paikallamakuun, se oli hyvä muuten muttei taas mennyt ekalla käskyllä maahan. Sitä hinkattiin sitten vielä erikseen.

Nera teki ruudun merkin kautta, pallo ruudussa. Tänään oli taas se päivä, että vuorossa oli varastaa ruutuun ilman merkille juoksua. Piti sitten palkkailla ensin vähän merkkiä. Lisäksi Nera teki idarin asennot kertaalleen järjestyksessä S-M-I, arpoi ekan yrityksen seisomisesta istumiseksi... Sitten vielä vähän seuraamista ja luoksetuloa seisomaan pysähdys takapalkalla, toimi ihan kohtalalaisesti.

Ammu halusi myös tehdä ruudun, koska kaikki muutkin  oli saanut tehdä, pallo ruudussa valmiina. Siitä ei ainakaan vauhtia puutu.

Sen jälkeen liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo, ne ok. Sitten liikkeestä seisomista, niin että Ansku ja Sanna hokivat "käskyä" ja mä vaan seurautin. Aika tiukassa on Ammun halu jäädä seisomaan liikkurin käskystä... Lopuksi onneks alkoi kuuntelemaan mua. Sitten vielä seuraamista vähän.