Tällä kertaa tuossa viereisellä hiekkakentällä, kun vihdoin on  kaukalo viety pois. Roskaa siellä olikin kentän laidat täynnä, Irmiksillä ilmeisesti tullut kesken luistelun nälkä ja jano.

Ammu teki ensin seuraamista suunnilleen alossa tarvittavan määrän ilman palkkaa. Juoksussa pakka hajosi, muuten ok. Sen jälkeen liikkeestä maahanmeno, palkka melkein heti maahanmenon jälkeen. Luoksetulo ilman palkkaa, hyvä. Liikkeestä seisominen ja palkka taas oikein pysähtymisestä. Sen jälkeen vielä vähän seuraamista ja palkka juoksusta, kun osasi ilman mopon keulimista. Ai niin ja palkkasin jossain välissä siitäkin, kun otti kontaktin mun sanoessa "valmis". Lopuksi vielä avo-kaukoja parin metrin matkalta, ne on niin paljon paremman näköiset kuin Kyästillä.

Emokoira Kyästi aloitti paikallaistumisella. Lyhyt aika ja menin vain hetkeksi piiloon, onnistui hyvin, eikä näyttänyt nyt ahdistuneelta. Seuraamisessa edistää nyt ihan kauheasti, tarvii panostaa tähän enemmän. Onneksi sentään parantaa kun tekee pidempää pätkää. Idarin liikkeet järjestyksessä S-M-I, S ja M hyvät mutta istumisen meni maahan koko ajan, huoh... Luoksetuloa kentän laidalta löydetyn mehukattitonkan kierron kautta. Aluksi unohdin, että Nerahan on nykyään päättänyt tulla suoraan sivulle. Oli pakko auttaa liikuttamalla palloa vasemman jalan vieressä, muuten tarjosi maahanmenoa puolessavälissä matkaa ja sitä ei olla edes treenattu ikuisuuksiin, en ymmärrä mistä se noita ideoitaan repii. Seisomaan pysähdykset sentään oli säpäkät. Lopuksi vielä kaukoja lyhyeltä matkalta, ne on aika lahnamaiset, mutta en tiedä jaksaako niitä hioa nopeemmiksi, ehkä mulle riittää että vaan tekisi ne oikein.